Zaključek sezone 19/20

Kljub epidemiji in pandemiji korona virusa, smo ob rahljanju ukrepov uspeli nadaljevati s treningi in pripeljati sezono do konca.

Po preklicu epidemije v Sloveniji smo počakali še nekaj dni, da so se razjasnila pravila varne vadbe. Nato smo začeli s treningi skoraj v vseh skupinah. Bili smo bolj dosledni pri umivanju in razkuževanju rok in blazin, uvedli smo pravila vadbe, ki so omogočala večjo distanco in izvajali smo tehnike, ki v čim manjši meri zahtevajo stik s partnerjem.

bokken

V veliki meri smo trenirali buki wazo – vaje z lesenim orožjem, predvsem bokkenom. Otrokom je bil to sploh popolnoma nov svet, saj so se z bokkenom srečali prvič. Odrasli pa so pokazali veliko zanimanje za delo z bokkenom, saj v običajnih razmerah z bokkenom delamo (pre)redko.

3rd kyu

Primož, 3. kyu

Na predzadnjem treningu sezone nam je celo uspelo izpeljati en izpit – Primož je naredil izpit za 3. kyu! Čestitamo :)

Konec junija smo sezono zaključili tako, kot se spodobi. V vseh skupinah smo si privoščili pizzo in druženje. Tako smo sezono zaključili ravno pravočasno – preden so se razmere s korona virusom spet začele zaostrovati.

pizza

Upam, da bomo z začetkom septembra spet lahko nadaljevali s treningi v našem običajnem ritmu. Člani boste o vsem obveščeni sproti po e-pošti, na tej spletni strani in na klubski Facebook strani. Za začetek – sredi septembra že načrtujemo en mednarodni seminar v Ljubljani, če bodo razmere primerne.

Uživajte v poletju in se vidimo septembra!

Avtor prispevka

Seiki Dojo