Ugrabljen dojo

V torek, med treningom nadaljevalne skupine otrok in pred treningom odrasle skupine so člani ugrabili dojo.

odrasli2-2

 

Letos jeseni naš klub Aikido Seiki Ljubljana (Športno društvo Seiki) praznuje 10. obletnico delovanja. Zato je inštruktorica Lučka  Šnofl pripravila presenečenje, ter povabila trenutne in nekdanje člane na druženje v dojo. Hitro je bilo jasno, zakaj “so se začele blazine pospravljati” in ne postavljati. Zbrali so se člani različnih skupin in tudi nekdanji člani, ter pripravili zabavno druženje z obujanjem spominov in anekdotami.

otroci2-2

 

Še več – očitno Lučka že več mesecev zbira material naših članov z vtisi, mnenji, risbicami in fotografijami. V čast 10. obletnice so tako člani pripavili gradivo za novo “spominsko knjigo” Seiki dojo – podobno, kot je to pripravila za 5. obletnico. Analogna oblika zbranega gradiva izgleda izjemno, zato se zelo veselimo izida prave verzije.

Rad bi se zahvalil vsem, ki ste pri tem sodelovali, ki ste pomagali Lučki z gradivom in vsem, ki ste pripravili torkovo presenečenje.

Ob 10. obletnici bomo pripravili še zabavno druženje za vse člane. Dogovoriti se moramo le še za termin. Kaže, da bo to ob začetku nove sezone letos jeseni. Uradni datum obletnice pa je 2. oktober 2023.

Preden zaključimo tekočo sezono moramo objaviti še vse fotografije izpitov, ki so jih člani opravljali v preteklih 2 tednih. Čestitke vsem za nove range in za novo osvojeno znanje v tej sezoni.

Posebna zahvala pa gre še Lučki Šnofl, ki je nepogrešljiv člen našega kluba, ne samo s tehniko in disciplino, ter tudi s srcem.

HVALA!

Peter

Tags:

Avtor prispevka

Seiki Dojo