Srečno novo leto 2020!

Želimo vam lepo praznovanje in srečno, zdravo in uspešno novo leto 2020!

Seiki

V letu 2019 smo opravili 243 treningov! V to so šteti samo treningi v našem Seiki Dojo, brez yudansha treningov, državnih seminarjev, mednarodnih seminarjev, SkillAi treningov, Gender Balance treningov, zimske šole v Planici in ostalih dogodkov Aikikai zveze in drugih klubov. So pa v to vštete vse skupine, otroci in odrasli.

Z otroki smo veliko pozornosti posvečali treningom, ki povečujejo stopnjo sodelovanja in socializacije, ter pomoči vrstnikom v primeru nasilja. V odrasli skupini smo za dobršno mero povečali vaje iz nabora samoobrambnih tehnik in postopoma spoznavali izvedbo tehnik pod večjim pritiskom, kar v aikidu v duhu sodelovanja ukeja in torija ni ravno redna praksa – vsaj ne v moderni dobi.

Prisotni smo bili tudi v tujini, z udeležbo na seminarjih pomembnih aikido učiteljev današnje dobe. Sodelovali smo pri ustanovitvi Evropske aikido zveze (EAF) in postali člani. Uspelo se nam je povezati z drugimi državi in izpeljati skupne projekte, za katera smo pridobili tudi nekaj evropskih sredstev. Sodelujemo v delovni skupini mednarodne aikido zveze (IAF) za otroke in mladino, kjer izmenjujemo izkušnje glede otroških treningov, izpitov in otroških mednarodnih seminarjev.

Vse to pa ni mogoče brez vas, dragi člani! In seveda tudi brez vas, dragi starši! :) In tudi vas, prijatelji in aikidoke drugih klubov, vključno s tistimi, ki sploh niso v aikidu! Z obiskovanjem treningov v klub prinesete ogromno pozitivne energije, včasih pa tudi pladenj piškotov, vrečko bonbonov, čestitko, anekdoto, čokolado ali obrazec za namembo dela dohodnine. :)

Hvala za zdravo, uspešno, srečno in čudovito leto 2019!

Želim vam zdravo, uspešno, srečno in čudovito leto 2020! Novo leto obeta veliko… Začne se z mednarodnim seminarjem za otroke (v Ljubljani), takoj zatem nadaljuje z zimsko šolo v Planici, napoveduje kar nekaj novih črnih pasov (v našem klubu!!!) in kaže, da tudi 10 dnevni obisk Japonske!

Lepo praznujte in se vidimo na treningih!

Peter

 

Avtor prispevka

Seiki Dojo