Praznujemo 5. rojstni dan!

Aikido Seiki Dojo praznuje 5. obletnico! 

Praznovanje v Woopu!

Praznovanje v Woopu!

V Ljubljani treniramo že 5 let! Prvo sezono smo bili na Viču, v centru Konex. Nato smo se preselili v Šiško, kjer smo s treningi nadaljevali v bivšem Shinken Dojo. Trenutno v eni skupini za odrasle in treh skupinah za otroke štejemo okoli 60 članov!

Ob selitvi iz Viča v Šiško nas je bilo malce manj kot 30. Danes od tistih članov vadijo le še 3 člani! Čestitke tudi Taiju, Davidu in Urši za vseh 5 let vztrajnosti in poguma. :)

V tem času smo dosegli ogromno. Tega se niti ne bi toliko zavedali, če ne bi člani v odrasli skupini zame pripravili presenečenja, darila ob 5. obletnici – fotoknjigo. V njej je na cca. 25 straneh zbranih ogromno fotografij z naših treningov, seminarjev, druženj in popotovanj. Resnična vrednost knjige pa je v mnogih sporočilih, anekdotah, željah in posvetilih, ki so jih v knjigo napisali člani iz odraslih in otroških skupin. Otroci so dodali tudi marsikatero risbico :)

Časovnica 1

Časovnica 2

Praznovali smo tako, da smo obiskali ljubljanski Woop park! Vsi niso čisto vedeli, kaj bodo tam lahko počeli. Ko pa smo bili tam, smo bili vsi kot majhni otroci. Vsak je našel kakšno zabavno igro ali točko, marsikdo premagal strah, vsi pa smo se zabavali. Brez dvoma bomo Woop še obiskali. :)

04 IMG_9173

Seiki Dojo

Seiki Dojo

Hvala! Za vseh 5 let, za čudovito darilo in za super praznovaje!

Peter

 

 

Avtor prispevka

Seiki Dojo