Težave z e-pošto

V tem tednu je več članov sporočilo različne težave z e-pošto.

V zadnjem času sem poslal več obvestil v zvezi z dogodki – od treningov med prazniki, mednarodnega otroškega seminarja (ta vikend) do zimske šole v Planici (naslednji vikend). Kaže, da je Google spet spreminjal način, kako obravnava e-pošto, zato so se dogajale stvari, kot so:

  • Niste videli maila, ker ga je Google prestavil v kategorijo “promocije” ali “družabno” ali celo v mapo “vsiljena pošta”.
  • Dobili ste (smo) obvestila, da epošta ni bila dostavljena, ker je bila poslana (pre)več naročnikom in je bilo potrebno spremeniti nastavitve, da dokažemo Googlu, da ne gre za spam.

To se je zgodilo kljub temu, da ste (smo) do sedaj normalno prejemali in pošiljali e-pošto. Prosim, da preverite vašo e-pošto tudi v drugih zavihkih (promocije in družabno) in če se tam nahaja pošta od Seiki Dojo ali info@aikido-seiki.si, da pošto ročno premaknete v zavihek Glavno. Tako boste naslednji mail spet dobili v glavni nabiralnik. Če pa je pošta slučajno v mapi “spam” ali “vsiljena pošta”, pa e-mail označite, da ne gre za neželeno pošto.

Večino dogodkov in obvestil objavim tudi na tej spletni strani in jih delim na Facebook profilu kluba. Če imate kdaj občutek, da niste prejeli kakšne pošte ali da ne dobite odgovora na vaše sporočilo, preverite tudi spletno stran in Facebook profil. Ali pošljite SMS. Ali pokličite :)

Avtor prispevka

Seiki Dojo